Rizvanović: Leotar nam nije došao do gola

Olimpic uvjerljiv na otvaranju

Rizvanović: Leotar nam nije došao do gola

Olimpic je najefikasniji tim Premier lige nakon prvog kola. Goropadni Vukovi sa četiri pogotka u mreži ispratili su Leotar.

Dobru igru tim sa Otoke pokušat će ponoviti na Bilinom polju u derbiju narednog kola kada će gostovati kod Čelika.

“Dvije teške utakmicu su pred nama. Prvo ćemo u Zenicu na Bilino polje, potom ćemo ugostiti Borac. Ambicije u novoj sezoni vezane su za vrh tabele, tako da sa optimizmom dočekujemo pomenute mečeve,” kazao je Mirza Rizvanović, fudbaler Olimpica, te prokomentarisao subotnju meč protiv Leotara:

“Leotar je došao oslabljen, a mi smo odigrali kvalitetno te upisali zaslužen trijumf. Imali smo konstantno incijativu, stvarali smo prilike, i što je najvažnije protivniku niti jednom nismo dopustili da ugrozi naš gol.”

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.