Rizvanović najavljuje dobru partiju Olimpica

Olimpic gostuje kod Zvijezde

Rizvanović najavljuje dobru partiju Olimpica

Fudbaleri Olimpica sutra u okviru 29. kola Premijer lige naše zemlje gostuju kod vrlo dobre ekipe Zvijezde u Gradačcu.

Olimpic je također u formi, a jedan od najboljih igrača Vukova Mirza Rizvanović očekuje dobru igru i rezultat i na gostovanju u Gradačcu. Respekt prema Zvijezdi postoji, ali strah ne.

"Nakon dvije pobjede u Gradačac idemo potpuno relaksirani, ali kao i svaki put želimo odigrati dobru utakmicu. Naša je želja da zabilježimo nova tri boda", kaže desni bek Janjoševe momčadi.

"Zvijezda je svojim rezultatima pokazala da je kvalitetna ekipa, pa očekujem jednu dobru utakmicu u kojoj ćemo se nadigravati sa domaćinom", pohvalio je Zvijezdu Mirza Rizvanović.

Mehmed Janjoš protiv Zvijezde neće moći računati na Nihada Suljevića i Borisa Savića, koji odrađuju kaznu zbog žutih kartona, dok se nakon odrađenih kazni u tim vraćaju Miloš Vidović i Salem Salkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.