Rizvanović: Ne opterećujemo se protivnikom, već gledamo sebe

Olimpic u jednom od derbija kola gost na Pecari

Rizvanović: Ne opterećujemo se protivnikom, već gledamo sebe

Novi pogodak, ponovo za rubriku najljepših u kompletnom kolu postigao je Mirza Rizvanović. Desni bek Olimpica dao je dobar doprinos visokom trijumfu Vukova nad Slavijom.

„Slavije smo se svi pribojavali jer su nam ranije znali pomrsiti račune, ali ako im j eto prethodno i polazilo za rukom, ovog su puta dospjeli na naplatu svih dugova iz prošlosti,“ kaže Rizvanović, koji se nada dobroj igri i novoj pobjedi i sutra u Širokom Brijegu.

„Formu podižemo iz kola u kolo, igramo sve bolje i sigurno je da se niko ne raduje kada mora igrati protiv nas. Posebno ukoliko ulogu gosta imamo mi kao što je slučaj sutra u Širokom Brijegu. Istina, i domaćin je u odličnoj formi i sigurno će svim silama željeti pobjedu protiv nas,“ dodaje Rizvanović.

Rizvanović se nada novoj pobjedi Vukova bez obzira na posljednje rezultate Širokobriježana i podatak da protivnik ima prednost domaćeg terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Imali su istu tu prednost i Čelik, Željezničar, Velež, Zrinjski i još neki klubovi, ali nas nisu uspjeli savladati. Ne opterećujemo se mi mnogo protivnikom već gledamo sebe, a ukoliko budemo pravi ako u prošlom kolu onda ćemo sigurno pobijediti,“ zaključio je Rizvanović.

U timu Olimpica zbog povreda neće biti Jusufovića i Sulejmana Smajića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.