Rizvanović priželjkuje rani gol Olimpica

Vukovi pred Široki

Rizvanović priželjkuje rani gol Olimpica

Fudbaler Olimpica Mirza Rizvanović bez obzira na rezultatski zaostatak od dva pogotka sa Pecare nada se prolasku Olimpica u narednu fazu takmičenja. 

Vukovi će biti oslabljeni za kapitena Muharemovića i mladog Gojaka.

„Kapiten i Gojak će nam nedostajati, ali koga nema bez njega možemo i moramo. Teška utakmica bez ikakve sumnje, protivnik sa prednošću od dva pogotka i u pravoj formi,“ kaže Rizvanović, te dodaje:

„Ne predajemo se, imamo kvalitet i kada smo raspoloženi možemo pobijediti svakoga pa i Široki Brijeg. Uz pravo zalaganje svih igrača sigurno možemo iznenaditi. Jako je važno povesti na vrijeme, iako nećemo ići grlom u jagode jer bi to bilo preriskantno protiv tima kakav je Široki Brijeg.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.