Rizvanović uvjeren u pobjedu u Vrapčićima

Sarajevo gostuje Veležu

Rizvanović uvjeren u pobjedu u Vrapčićima

Sarajevo danas gostuje u Mostaru kod Veleža, gdje bordo tim nije poražen već punih deset godina. Na Koševu je ova utakmica od velikog značaja, pa najavljuju osvjanje sva tri boda.

"Spremili smo se za današnju utakmicu i obećavam navijačima da ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede. Znamo svi da nam je bitna ova utakmica, jer je ovo jedno od težih gostovanja u Premijer ligi BiH. Velež ima dobru ekipu i dobrog trenera, što su pokazali sa odličnim nastupima ove sezone", kaže Mirza Rizvanović.

"Naše se ambicije znaju od početka prvenstva, a to je titula. Mi moramo ići na popbjedu u svakoj utakimici. Znamo da će biti teško, ali smo svjesni svojih kvaliteta i ubijeđen sam da možemo ostvariti pobjedu u Mostaru", rekao je Rizvanović za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.