Rizvanović: Volio bih ponovo obući bordo dres

Desni bek od kraja polusezone slobodan igrač

Rizvanović: Volio bih ponovo obući bordo dres

Mirza Rizvanović na kraju jesenjeg dijela sezone sporazumno je raskinuo ugovor sa Olimpicom, a u razgovoru za naš portal rekao je da bi se volio vratiti u Sarajevo, čiji je dres nosio od 2008. do 2010. godine.

Denis Čomor, desni bek bordo tima, trenutno se nalazi na probi u Spartak Naličiku i ukoliko ovaj mladi defanzivac potpiše ugvor sa ruskim klubom, na Koševu će morati portažiti njegovu zamjenu, a u posljednje vrijeme spominjao se povratak Rizvanovića na Koševo.

Rizvanovića nije kontaktirao niko od čelnika bordo kluba, a u razgovoru za naš portal ističe da ga za Sarajevo veže mnogo lijepih stvari, te zbog toga volio bi ponovo obući bordo dres, koji je nosio do 2008. do 2010. godine kada je preselio u redove Zrinjskog.

"Sa Olimpicom sam sporazumno raskinuo ugovor, a o razlozima ne bih želio pričati. Igrao sam za nekoliko klubova u BiH i sigurno da mi je na Koševu bilo najbolje, jer tu sam se najljepše osjećao. Za Sarajevo me veže dosta lijepih stvari", rekao je Rizvanović za SportSport.ba.

"Što se tiče Sarajeva, volio bih se vratiti. Mnogi me pitaju da li se vraćam i očito je da se nešto priča, ali ja ne znam ništa osim onog što pročitam u medijima. Mene iz kluba još uvijek nije niko zvao, tako da još uvijek čekam, jer bih se volio vratiti", dodao je 25-godišnji desni bek.

Ekipa SportSport.ba jučer je posjetila trening Sarajeva, a za naš portal o povratku Rizvanovića na Koševo, Dragan Jović je rekao: "Mirzu poznajem, ali ne znam ništa o njegovom povratku u Sarajevo. Sačekat ćemo prvo da vidimo šta će biti sa Čomorom, pa ćemo onda krenuti u potragu za zamjenom ako bude trebalo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.