Robben: Odlično je bilo raditi s Mourinhom

Zvijezda Bayerna

Robben: Odlično je bilo raditi s Mourinhom

Arjen Robben tokom svoje dosadašnje karijere nosio je i dres Chelseaja, gdje je zbog čestih povreda imao problem sa trenerom Joseom Mourinhom. 

Iako se u londonskom timu nije mnogo dokazao, holandski fudbaler naglasio je da mu je rad s Mourinhom mnogo pomogao u karijeri.

"Bilo mi je jako teško na početku, jer sam u Chelsea stigao povrijeđen. Mourinho ne voli takve igrače, ali ja sam imao osjećaj da imam njegovo povjerenje. Povrede su me spriječile da pokažem nešto više u Chelseaju, a bilo je situacija kada sam znao pružiti sjajna izdanja", prisjetio se Robben, a potom dodao:

"Za mene je bilo odlično što sam radio sa Mourinhom kada sam bio mlad. Morate da budete mentalno jaki ako želite s njim da radite. To je bio sjajan period za moj razvoj", kazao je Robben. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.