Snimak koji se čekao: Lewandowski po izlasku sa Allianz Arene izustio samo jednu rečenicu

Poljak pobjegao od medija

Snimak koji se čekao: Lewandowski po izlasku sa Allianz Arene izustio samo jednu rečenicu

Admin Čaušević

Robert Lewandowski povratka u Minhen neće pamtiti po lijepom.

Barcelona je u drugom kolu Lige prvaka gostovala Bayernu te je upisala poraz bez obzira na odlično izdanje u prvom poluvremenu.

Katalonci su imali niz sjajnih prilika preko Lewandowskog, a kazne za promašaje su stigli u nastavku preko Lucasa Hernandeza i Leroya Sanea za konačnih 2:0.

Poslije završene utakmice mnoge je zanimalo kako će Lewandowski napustiti stadion na kojem je stekao svjetsku slavu i izgradio reputaciju jednog od najboljih napadača svijeta.

Poljak je to uradio bez izjava za medije, "pobjegao" je od sedme sile, a interesantno da se pozdravio samo sa jednim čovjekom.

Oglasi

Bio je to klupski predsjednik Jona Laporta koji je igrače Barcelone čekao ispred klupskog autobusa.

Inače, prilikom izlaska sa stadiona 34-godišnji napadač je izustio samo jednu rečenicu: "Nije bilo lako", kazao je Lewandowski medijima.

Barcelona je na gostovanje Bayernu došla sa optimizmom i generalni dojam je da je na terenu stajala bolje tokom cijelog meča, ali je na kraju izgubila.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da smo bili bolji u mnogo čemu, parirali smo fizički, dominirali smo s loptom. Ljut sam. Imaš osjećaj da dominiraš, ali na kraju izgubiš. Bili smo bolji, ali je stvar u pobjeđivanju, moramo napredovati", kazao je Xavi.

Xavi je dodao kako pritisak igranja protiv Bayerna nije uticao na Lewandowskog te da je njegovoj "devetki" nedostajalo efikasnosti. "To je fudbal i dešava se", poručio je Xavi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Koji idiot moraš biti da napraviš grešku već u podnaslovu
1 1
MaxBavarac
Hahaha,pa normalno,nece mene zagrliti i pozdraviti,vec ruku koja ga hrani jer je dokazao da leti za parama,alii da su kojim slucajem novinari davali po 50-100eura stao bi on i koju progovorio...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi