Među 50.000 Poljaka djevojka lijepa kao slika, a svi gledaju u njenog dečka: Razlog je očigledan

Zanimljiva scena

Među 50.000 Poljaka djevojka lijepa kao slika, a svi gledaju u njenog dečka: Razlog je očigledan

Admin Čaušević

Interesantan kadar zabilježen je u prvom poluvremenu utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvu između Poljske i Farskih Ostrva, a jedan par na tribinama je bio u centru pažnje. 

Na Nacionalnom stadionu u Varšavi okupilo se više od 50.000 gledatelja kako bi gledali reprezentaciju Poljske predvođenu Robertom Lewandowskim.

Među brojnom publikom je bio i veliki broj parova, a jedan je privukao posebnu pažnju. I to ne zbog izgleda atraktivne dame, već njenog dečka. 

Naime, itekak privlačna i atrkativna djevojka je potpuno pala u drugi plan jer je njen partner praktično preslikani Lewandowski.

Mlađahni momak jako slični na napadača Barcelone kako crtama lica tako i frizurom, a sličnost je postala evidentnija nakon što je obukao dres s brojem 9.

Oglasi

Režiser je u nekoliko navrata snimio djevojku kako pokušava nešto objasniti svom dečku koji je s druge strane  bio potpuno fokusiran na utakmicu.

Inače, prvo poluvrijeme utakmice u kojoj su Poljaci izraziti favoriti je obilježio komičan potez veznjaka Grzegorza Krychowiaka.

Iskusni veznjak je prilikom jedne akcije pokušao ubaciti loptu, ali je loše odigrao pa je pogodio sam sebe u lice.

Poljaci su otpor žilavih Farana slomili tek u drugom poluvremenu, a strijelac je bio ko drugi nego Lewandowski i to iz penala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Do kraja meča kapiten Poljaka je uspio zabiti još jedan gol i svom timu donijeti vrijednu pobjedu, tek drugu u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. 

Stanje u grupi E je takvo da Češka ima osam, Albanija sedam, Poljska šest, Moldavija pet, te Farska Ostrva jedan bod. I jasno je da će do samog kraja kvalifikacija vladati velika neizvjesnost ko će na Euro.

Top Komentari

Mostarac94
E moj caus, slabo si ti u zivotu sta zigu ako ti je ovo lijepo ko slika
5 0
Medo-Brundo
Kako su ovi naslovi jeftini
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi