Robert Prosinečki: Nikog danas nije lako pobijediti

Selektor nakon meča

Robert Prosinečki: Nikog danas nije lako pobijediti

M. Šljivak

Selektor Robert Prosinečki je itekako zadovoljan sa tri boda protiv neugodne Armenije.

Nakon meča selektor je rekao..

"Možemo biti zadovoljni sa rezultatom i tri boda što je najvažnije. Bilo je dobrih i loših stvari, možemo dosta popraviti. Svaka utakmica je teška, Armenija je dobra reprezentacija. Možda smo ranije mogli zabiti, najvažnije su tri boda. Nikog nije lako pobijediti. Nadam se da ćemo biti bolji za tri dana", rekao je selektor, te je dodao:

"Grci dugo godina rade velike probleme svima. Dobro ćemo se spremniti, imamo dva dana da se odmorimo i da vidimo ko može. Očekujem bolju utakmicu nego danas. Nadam se da možemo puno bolje, vjerujem da ćemo biti bolji", rekao je selektor Prosinečki.

Promo

Top Komentari

RodjeniRA
Zakarić ne bih trebao biti ni na klupi a kamoli da igra u prvih 11. Covjek je smotan ko sajla...
9 0
Vojoo
Zbog pozorisne atmosfere na sugavici su zato i igrali slabo
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi