Roberto Carlos ne ide u Flamengo

Roberto Carlos ne ide u Flamengo

Flamengo je demantovao napise u turskim medijima da je ovaj klub počeo pregovore oko dovođenja Roberta Carlosa.

Nekad najbolji lijevi bočni fudbaler na svijetu, danas je član Fenerbahçea, u poznijim je igračkim godinama (36) i daleko od nivao koji je imao u madridskom Realu. Ipak, dovoljno je dobar da bi mogao igrama pomoći Flamengu koji je nedavno potpisao Adriana.

Upravo je odbjegli napadač Intera naveo mogućnost Carlosova dolaska u Flamengo kojeg su objeručke prihvatili u turskim medijima.

Ipak, suprotno mišljenju turskih medija je ono čelnih ljudi brazilskog kluba iz kojeg poručuju da o Carlosu ne razmišljaju.

“Ne znam odakle stižu informacije o Carlosu u Flamengu. Sve što mogu reći jest da one nisu istinite“, kazao je potpredsjednik brazilskoga kluba Kleber Leite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.