Roberto Soldado u Valenciji!

Primera Division

Roberto Soldado u Valenciji!

Dijete Real Madrida i dosadašnji napadač Getafea, Roberto Soldado, novi je član Valencije s kojom će potpisati četverogodišnji ugovor, a Getafeu će na ime odštete pripasti 10 miliona eura.

Odlaskom Davida Ville i Nikole Žigića, Valencia se intenzivno bacila u potagu za novim napadačem, a izbor je pao na sjajnog Roberta Soldada.

Soldado će danas stići u Valenciju gdje će obaviti ljekarski pregled, zatim će potpisati ugovor, a kasno poslijepodne trebao bi biti predstavljen na Mestalli.

Uprava Valencije je objavila kako je zadovoljna dolaskom Roberta Soldada, ali da tu neće stati jer sada idu po Aritza Aduriza, napadača Mallorce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.