Robertson: Nadam se da će Bellamy ostati

Robertson: Nadam se da će Bellamy ostati

Trener  Velsa, Osian Roberts, nada se da će Craig Bellamy produžiti reprezentativnu karijeru.

Podsjetimo, Liverpoolov ofanzivac najavio je oproštaj od nacionalnog dresa, nakon memorijalne utakmice za Garyja Speeda. Vels će taj susret odigrati sa Kostarikom 29. februara.

"Nadam se da će Bellamy ostati sa nama i poslije te utakmice. On je srce ovoga tima, pružao je tako dobre partije posljednjih godina. Vjerujem da ćemo se dogovoriti i da mu utakmica protiv Kostarike neće biti zadnja u našem dresu", rekao je Roberts.

Selektor Velsa, Chris Coleman, već je obavio razgovore sa 32-godišnjem napadačem, te se nada da će ostati do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.Bellamy je ove sezone postigao šest golova u Premiershipu, iako je od prve minute započeo samo osam susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.