Robijaši bojkotuju susrete Čelika

Ogorčenje u Zenici

Robijaši bojkotuju susrete Čelika

Veoma loš početak sezone u zeničkom premijerligašu Čeliku izazvao je bijes navijača ove ekipe, Robijaša, koji su se javnosti obratili saopštenjem koje u cijelosti prenosimo.

"I dok nas Uprava uvjerava da je u klubu sve idealno, da idemo u Evropu ove godine, blamaža se nastavlja. Ovaj put naš klub je poražen od prosječne ekipe Borca. Agonija koja traje više od decenije doživjela je svoj vrhunac. Svjesni situacije u kojoj se nalazi naš klub (za koju krivimo isključivo Upravu), već unaprijed smo odlučili da bojkotujemo ovaj susret kao i ostale domaće utakmice. Manji broj Robijaša, onih neinformisanih, se pojavio na južnoj tribini. Ostatak robijaškog pokreta, teška srca se ne pojavljuje na jugu. Osluškujemo rezultat iz svojih kuća, parkova, okoline stadiona... Razočarani, ali ne i iznenađeni, gutamo i ovaj gorki zalogaj koji nam je servirala naša Uprava".

"Gospodo, doveli ste naš klub na nivo Orašja, Posušja. Zauzvrat, mi vam obećavamo da ćete im zavidjeti na posjećenosti utakmica!", zaključuje se u saopštenju navijača Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.