Robijaši protestvovali šetnjom
Sa današnje mirne šetnje navijača Čelika

Ujedinjeni u boli

Robijaši protestvovali šetnjom

Nekoliko stotina Zeničana, većinom Robijaša, navijača Čelika, protesnom je šetnjom danas u Zenici izrazilo protest zbog ubistva navijača Vedrana Puljića.

Zeničani su mirnom šetnjom od Turske česme na Kamberovića polju do zgrade Lamele u Zenici izrazili protest zbog tragedije koja se jučer odigravala u Širokom.

"Okupili smo se zbog tragičnog dešavanja u nedjelju u Širokom Brijegu gdje je smrtno stradao navijač Sarajeva Vedran Puljić i izašli smo da mu odamo počast i njemu i svim nastradalima u Širokom Brijegu. Odlučili smo da zajedno sa kolegama iz Mostara, Tuzle i Sarajeva pridružimo ovim prosvjedima i tražimo da se pronađu počinioci ovog događaja, da se suspenduju i uklone svi odgovorni, počev od navijača, ali i policije koja nije odradila profesionalno svoj dio posla“, kaže Šaban Aganović, vođa Robijaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije