Robijaši stigli u Mostar, od prve minute 'deru' grla i dlanove kako bi pomogli Čeliku

Derbi u Mostaru

Robijaši stigli u Mostar, od prve minute 'deru' grla i dlanove kako bi pomogli Čeliku

Edmir Škorić

Od 17:30 sati počeo je derbi starih rivala Veleža i Čelika u sklopu 3. kola Premijer lige BiH.

Velež je jedno vrijeme proveo u Prvoj ligi Federacije, no vratio se u elitni rang bh. nogometa i nakon dva poraza, danas želi da protiv Čelika obraduje svoje navijače.

Međutim, na startu sezone su se Zeničani pokazali kao tvrd orah, pa su osvojili četiri boda, pritom zaustavivši i Sarajevo u Zenici, pa s puno optimizma danas igraju protiv Veleža.

Malo prije početka meča na stadion su ušli i navijači Čelika, koji su u dobrom broju stigli u Mostar i bit će vjetar u leđa svojim igračima.

Popularni Robijaši smješteni su na montažnoj tribini na stadionu Rođeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Hahahahahaha ovo ne ispunjava uslove ni za kantonalne lige Hahahaha
2 1
Mirko
Ne kontam nikako gdje je ova tribina
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi