Robinho kao razmaženo dijete
Robinho

Robinho kao razmaženo dijete

Teme:

Robinho je izjavio kako je razočaran što Manchester City nije u svoje redove ovog ljeta uspio dovesti Brazilca Kaku.

“Sramota je što nismo uspjeli privoliti Kaku da nam se pridruži, ali i on je imao izbor. Ipak, šta je tu je, želim Kaki sve najbolje u Realu”, kazao je ovaj bivši napadač Kraljevskog kluba.

“Ipak, ovog smo ljeta uspjeli dovesti u City neke zaista sjajne fudbalere. Kada u klub dovede igrača kakav je Carlos Tevez svi vas moraju uzimati za ozbiljno. Biće užitak igrati sa Tevezom jer momak posjeduje ogroman talent”, dodao je Robinho.

Svojim stalnim izjavama kako je razočaran zbog ovog ili onog, Robinho polako počinje ići na živce navijačima, jer više ostavlja utisak razmaženog djeteta, nego profesionalnog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije