Robinho: Možemo do titule

Robinho: Možemo do titule

Robinho smatra kako je Manchester City sposoban da već ove sezone osvoji naslov najboljeg u Premier ligi Engleske.

"Niko me nije slušao prije godinu dana, ali mislim da će me danas svi shvatiti ozbiljno s obzirom u kakvu je ekipu City prerastao", kazao je Robinho.

"Sjećam se da su pojedinci za mene govorili kako sam došao u Englesku samo iz finanijskih razloga. Sada im mogu svima začepiti usta jer se danas vidi da je Manchester City ozbiljan klub koji bi do titule prvaka Engleske mogao već ove sezone", dodao je Brazilac.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.