Robinho navijao za Barcelonu
Brazilac sretan zbog Barcinog trijumfa

Robinho navijao za Barcelonu

Edmir Škorić
Teme:

Sol na svježu Manchesterovu ranu sasuo je i brazilski napadač Robinho, koji je, kako ističe, bio uz Barcelonu tokom sinošnjeg finala u Rimu. Brazilac je istakako da je Barca najbolji klub na svijetu, a Messi najbolji igrač.

Zvijezda Manchester Cityja, Brazilac Robinho, sretan je zbog činjenice da je Barcelona novi prvak Evrope, a još više ga raduje to što su u finalu savladali Manchester United, ljutog gradskog rivala "nebesko-plavih".

"Bio sam navijački uz Barcelonu. Prvo, jer ja tamo imam prijatelje, ali i zbog toga što je United naš najveći rival. Uvjeren sam bio da će Barcelona dokazati da su najbolji tim u Evropi. Ne samo u Evropi, imaju najveći i najmoćniji tim u svijetu.", istakao je Brazilac, te potvrdio koji igrač je trenutno najbolji.

"Messi dokazano, bez sumnje, on je najbolji!"

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije