Robinho osumnjičen za silovanje!
Robinho poriče optužbe

Brazilac u novom skandalu

Robinho osumnjičen za silovanje!

Adnan Beganović
Teme:

Brazilski reprezentativac i član Manchester Cityja, Robinho, nakon bjekstva iz trening kampa ponovo je umješan u jedan od skandal! Robinho je uhapšen i osumljičen za silovanje.

Kako prenosi engleski "The Sun", Robinho je jučer uhapšen i ispitivan radi sumnje u povezanost sa silovanjem jedne engleske studentice, koje se navodno desilo 14. januara u klubu "Space" u Leedsu u ranim jutarnjim satima. "The Sun" navodi da je Robinho baš taj dan išao u Leeds, na nočni provod sa saigračima.

spaceRobinhov menadžer, Chris Nathaniel, rekao je za engleske medije da njegov štičenik demantuje svaku povezanost sa silovanjem, te će u slučaju potrebe opet se odazvati policiji s ciljem da se ovaj slučaj što prije riješi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije