Robinho: Ovo je Milanova sezona

Robinho: Ovo je Milanova sezona

Teme:

Nakon dolaska u Milan brazilski napadač Robinho kao da se preporodio. Igra u velikoj formi, a postao je toliko zadovoljan da je poželio ostati narednih deset godina u klubu sa San Sira.

"Želim ostati igrač Milana narednih deset godina i želim osvojiti mnogo trofeja. Pitaju me Liga prvaka ili Scudetto, ja kažem želim sve, čak i Coppa Italiju. Ovo je sezona Milanovih trofeja", odiše optimizmom bivši napadač Real Madrida.

"Sviđa mi se ovdje u Milanu, ovo je velika prilika za mene i ne želim je propustiti. Volim igrati nogomet u Italiji, jer se potpuno uklapam ovdje, sve je po mom ukusu", rekao je Robinho talijanskim medijima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.