Robinho prelazi u Barcelonu?

U januarskom prelaznom roku

Robinho prelazi u Barcelonu?

Prema pisanju španskihg medija Brazilac Robinho iz Manchester Citya u januarskom prelaznom roku trebao preći u redove prvaka Evrope Barcelone.

Iz Manchester Citya nisu potvrdili ove navode, ali ih nisu ni demantovali, a španski mediji navode da je dogovor dva kluba oko transfera Robinha već postignut, a da se još čeka samo zeleno svijetlo vlasnika Citya, Abu Dhabi United Groupa.

Spominje se isto tako, da je Barcelona spremna izdvajati na igrača godišnju platu od oko 6,2 miliona eura (kakva mu je trenutno i u Manchester Cityju), ali se o odštetnoj cijeni zasad ne oglašavaju ni jedni, ni drugi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.