Robinho: Spreman sam da ponovo igram

Povreda je sada iza brazilskog napadača

Robinho: Spreman sam da ponovo igram

Edmir Škorić
Teme:

Brazilski napadač Robinho jedva čeka da se vrati na terene poslije dugog izbivanaj zbog povrede.

Robinho je već mjesec dana izvan terena, još od utakmice Lige prvaka na Nou Campu protiv Barcelone. Talijanski mediji navode kako će biti spreman za subotnju utakmicu protiv Palerma.

"Dobro sam i sretan. Oporavio sam se i sada treniran sa momčadi te se nadam da ću moći pomoći svojim suigračima u narednoj utakmici", kazao je Robinho, nastavivši:

"Kada sam osjetio bolove prvi put u avgustu, nisam mislio da će ovoliko potrajati. U karijeri ranije nisam nikada imao neke ozbiljnije povrede. Ne mogu dočekati da opet istrčim na San Siro i sa ekipom ponovo pobjeđujem".

Robinho je u Milan stigao u ljeto 2010. godine i prošle sezone sa 14 golova u 34 utakmice pomogao je klubu da se domogne naslova u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.