Robinho: Volio bih zabiti Realu

Robinho: Volio bih zabiti Realu

Teme:

Uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka između Real Madrid i Milana, novo pojačanje tima sa San Sira, Robson de Souza kaže kako bi volio zabiti gol Madriđanima.

Robinho je napustio Santiago Bernabeu 2008. godne kada se pridružio Manchester Cityju za 32.500.000 eura, međutim  nakon dvije neuspješne godine u Engleskoj preselio je u redove Milana.

"Volio bih postići gol Real Madridu. Međutim, meni je bitnije da pobijedimo od postizanja gola", rekao je Robinho uoči utakmice protiv svog bivšeg kluba, te se osvrnuo na prethodnu utakmicu u Seriji A:

"Allegri mi pomaže da razumim Milan i talijanski fudbal. Jasno je da nećete vidjeti četiri napadača na terenu. To je pitanje ravnoteže. Naš trener uvijek čini da se osjećamo ravnopravno. Vjerujte, nikada nisam protestovao zbog toga što sam počeo u nedjelju na klupi u takmici protiv Chieva."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti