Robson-Kanu: Ovaj osjećaj je teško opisati
Foto: EPA

Junak Velsa nakon pobjede

Robson-Kanu: Ovaj osjećaj je teško opisati

Reprezentacija Velsa je sinoć senzacionalno savladala Belgiju rezultatom 3:1 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva.

Drugi pogodak za Vels potigao je napadač Hal Roson-Kanu, koji je sjajnim 'lažnjakom' prevario cijelu odbranu Belgije i matirao Courtoisa.

"Ovaj osjećaj je zaista teško opisati. Gubili smo sa 1:0 i nije bilo jednostavno, ali smo se vratili i odigrali drugo poluvrijeme u velikom stilu. Ovo je uspjeh koji smo sanjali", rekao je Robson-Kanu, te dodao:

"Protiv Belgije smo igrali i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i nijednom nas nisu pobijedili. Znali smo kako da odigramo protiv njih i uspjeli smo u svojim namjerama".

Vels će u polufinalu Evropskog prvenstva igrati protiv Portugala i imat će sasvim realne šanse da se čak domogne i finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi