Rochina: Teže je igrati u Blackburnu

Rochina: Teže je igrati u Blackburnu

Ruben Rochina, napadač engleskog Blackburna, je istakao da je teže igrati u Blakburnu, nego u Barceloni i da je potrebno mnogo više truda kako bi se pobijedio protivnik.

"Sada sam bolji igrač. Kada sam igrao u Barceloni, imali smo 70 % posjeda lopte, a ovdje nije tako. Sa Barcelonom kao velikim timom, pobjeđujete sve utakmice. To znači da ne trebate igrati dobro i raditi tako naporno, kao u Premiershipu.", istakao je Ruben Rochina.

Rochina je prošle zime došao u Blackburn, u transferu vrijednom 500.000 funti, a prije toga je igrao za Barcelonin B tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti