Rođeni bez Merzića na GOŠK

Povrijeđeni i Kazazić. te Kajtaz

Rođeni bez Merzića na GOŠK

Adnan Beganović

U okviru 7. kola Premijer lige Velež će odmjeriti snage sa GOŠK-om, a Rođeni će najvjerovatnije biti oslabljeni za Samira Merzića.

Naime, stoper Rođenih Samir Merzić povrijeđen je i njegov nastup u subotnjoj utakmici teško da
se može očekivati.

Merzić je zadobio povredu aduktora, zbog čega se od ponedeljka nalazi na terapijama. Zbog toga je jučer i preskočio kup utakmicu sa Mladosti, a umjesto njega na poziciji stopera igrao je Denis Zvonić.

Stručni štab morat će potražiti neko novo rješenje na ovoj poziciji, a zadatak je dodatno otežan jer povrijeđen je i Zlatko Kazazić, dok je nastup iskusnog Admira Kajtaza također pod znakom pitanja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.