Rođeni čekaju Široki i novog direktora
Mlada ekipa

Velež pronašao direktora ?

Rođeni čekaju Široki i novog direktora

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža su porazom u Trebinju stigli u vrlo nezavidnu situaciju, ekipa je u neugodnoj seriji, kroz prvenstvo i Kup upisano je pet poraza zaredom. Još uvijek klub nema rukovodstvo, nema predsjednika, direktora, nema niti šefa stručnog štaba, a uz sve to u narednom kolu Velež dočekuje Široki Brijeg u utakmici u kojoj jednostavno nema pravo na novi kiks.

Nakon odlaska Demira Hotića odnosno povlačenja Avde Kalajdžića, sa ekipom su ostali raditi Adis Obad i Enes Spahić.

''Momci rade odlično,baš kao što su radili i prije utakmice sa Leotarom. Stvorili smo jednu atmosferu kao da iza sebe imamo najbolje organizovan klub. Protiv Leotara to nije izgledalo loše, pogotovo u drugom dijelu, međutim u prvom dijelu smo primili jeftine golove i na kraju se bilo teško vratiti.To su neke stvari na kojima radimo u ovoj prvenstvenoj pauzi. U ekipu nam se vraćaju tri vrlo važna igrača što znači da će početna postava opet izgledati nešto drugačije'' kaže Adis Obad.


Do utakmice sa Širokom Brijegom je ostalo nekoliko dana, a po svemu sudeći već od utorka jedna dilema unutar uprave kluba bi trebala biti riješena. Iako to još uvijek nije potvrđeno zvanično, ulogu direktora bi mogao do kraja prvenstva obavljati Himzo Džonko nekadašnji komesar policije HNK. Ova informacija nije potvrđena, ali se očekuje da će tokom dana imenovanje Đonke na mjesto direktora kluba biti ozvaničeno.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije