Rođeni predstavili pojačanja

Čak osam novih igrača

Rođeni predstavili pojačanja

Adnan Beganović

Na današnjoj press konferenciji predstavljena su pojačanja FK Velež, a radi se o čak osam igrača i to Milanu Kneževiću, Nedžadu Serdareviću, Ameru Jugi, Dejanu Bandoviću, Edinu Pehliću, Dini Hajdareviću, Ameru Mahiniću i Nedimu Hirošu.

Na press konfernciji novinarima se obratio i sportski direktor Veleža, Admir Velagić, koji je između ostalog rekao:

"Naporno smo radili kako bismo napravili ekipu za proljetni dio sezone. Otišlo nam je nekoliko igrača, ali smo u isto vrijeme doveli i veliki broj novih i očekujemo da nam budu pojačanja. Pored osam fudbalera sa kojima je dogovorena saradnja na probi se nalazi i Anel Hebibović, koji je igrao za konjički Igman. Za njega tvrde da je veliki talenat, ali to mora pokazati i na terenu".

U proljetnom dijelu sezone na golu Rođenih će najvjerovatnije stajati nekadašnji golman Širokog Brijega, Dejan Bandović.

"Očekivanja su velika, posebno u Kupu BiH gdje se želimo plasirati u finale. Klub slavi 90 godina postojanja i bilo bi idealno kada bismo uspjeli doći do polufinala najmasovnijeg takmičenja. Biće teško jer su u završnici ostale još tri kvalitetne ekipe, no daćemo sve od sebe da dođemo do cilja", istakao je Bandović.

Fudbaleri Veleža 6. februara otputovat će u Antalyju gdje će boraviti na pripremama, a u sklopu istih odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica i to sa ekipama iz Češke, Poljske i Rusije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.