Rođeni se probili do Sarajeva
Dio ekipe na polasku iz Vrapčića

Prema planu i programu slijedi Antalija

Rođeni se probili do Sarajeva

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža će ipak kao što je to bilo i planirano dio priprema odraditi u Antaliji. Međutim, niko u taboru Rođenih nije mogao očekivati da će se odlazak u Tursku toliko zakomplikovati u posljednjem trenutku.

Razlog, obilne snježne padavine su praktički blokirale ulaze i izlaze iz grada, pa je prebacivanje ekspedicije Veleža prema Sarajevu bila jedna vrsta nemoguće misije.Na kraju se ekspedicija od 35 članova do Sarajeva probila nakon od pet sati putovanja, džipovima, terenskim vozilima do Ilidže gdje će čekati let za Tursku.U Antaliji je planirano odigravanje tri-do četiri utakmice, a po završetku priprema uslijedit će i prijateljska utakmica protiv Bursaspora u spomen ne Nenada Bijedića.

Mirza Varešanović je u Antaliju poveo Dejana Bandovića, Adnana Bobića, Tarika Cerića, Admira Kajtaza, Slobodana Lakičevića, Adija Mehremića, Amera Mahinića, Armela Škaljića, Armina Jazvina, Anisa Kalajdžića, Denias Zvonića, Mustafu Kodru, Amera Jugu, Alidina Hajdarovića, Eldara Hasanovića, Damira Rovčanina, Danijala Brkovića, Šefku Okića, Nedžada Serdarevića, Nedima Hiroša, Edina Pehlića, Milana Kneževića i Anela Hebibovića.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.