''Rođeni'' se večeras predstavljaju
Velež spreman za novu sezonu

U centru grada, na Trgu Musala

''Rođeni'' se večeras predstavljaju

M. Maksimović

Osvajanjem turnira u Jelahu Velež je završio seriju kontrolnih utakmica u kojima je šef struke Abdulah Ibraković isprobao veliki broj igrača. 
Prema ranije zacrtanom, 23 igrača su brojka sa kojom bi ''Rođeni'' trebali krenuti u novu sezonu, međutim Ibraković ima problema sa povredama određenih igrača, tačnije napadača Adisa Obada i Armela Škaljića.

Za sada su tu Admir Veleagić, mladi Adil Kajan odnosno Elvir Čolić, pa je glavna preokupacija Ibrakovića i uprave kluba pronalazak jednog pravog špic igrača čime bi priča oko pojačanja definitivno bila završena. Za sada se kao ozbilje opcije spominju Duško Stajić odnosno Adin Džafić.

Iako prelazni rok traje još, do kraja avgusta, Velež nema previše vremena za čekanje, u subotu u Vrapčiće stiže Travnik. Već na startu prvenstva navijači će imati prilike da upoznaju novo ruho ovog stadiona. Naime, od ove sezone fudbaleri Veleža ali i njihovi gosti će na raspolaganju imati moderno uređene svlačionice koje se nalaze ispod novoizgrađene tribine.

Velež je odigrao deset utakmica u pripremnom periodu, ali zanimljivo niti jednu pred svojim navijačima koji još uvijek nisu upoznali novi ambiciozni Velež. Međutim, priliku da upozanju igrački kadar, novi dizajn dresova ali i da se druže sa igračima, rukovodstvom i stručnim štabom, navijači če imati priliku večeras. Uprava kluba se odlučila za svojevrsnu promociju ekipe u samom centru grada, na Trgu Musala i to večeras sa početkom u 21 sat. Specijalno za ovu priliku  voditelj programa će biti Marjan Mijajlović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti