Rođeni treniraju, plata još nema

Sve teže u Veležu

Rođeni treniraju, plata još nema

Nogometaši Veleža su danas odradili trening, ali i dalje nisu dobili zaslužene plate. Obećanje dato prošli četvrtak je opet izigrano.

Službeno, razlog što nema plate je još uvijek blokada računa, ali su sredstva skupljena i spremna za isplatu. Mnogi sumnjaju da to nije pravi razlog novog kršenja datih obećanja, ali igrači su zamoljeni ispred jednog člana radne grupe da još malo izdrže.

Pokušava se saznati pravo stanje u klubu jer, kako kaže, ima ljudi koji su spremni pomoći, ali niko ne želi ući u nepoznato.

Ovih dana u Mostaru su bile velike kiše, koje su pred ekipu stavile još jedan problem, a to su uslovi treniranja. Tereni su u lošem stanju, glavni teren se pokušava sačuvati i što bolje pripremiti za sezonu, tako da se zadnjih dana treniralo u zatvorenom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je situacija bila bolja, tako da se treniralo na otvorenom, a ekipa je radila na kondiciji. Trening su vodili pomoćnici Tojage, koji je zauzet obavezama u reprezentaciji U 17 za igračice.

Bivši v.d direktor Zalihić je danas rekao kako je novi sastanak privrednika, političara i svih onih koji mogu pomoći klubu zakazan za ponedeljak, 22. 02. 2016. godine. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi