Rođeni u karanteni, Osmanagić optimističan

Uoči duela sa Travnikom

Rođeni u karanteni, Osmanagić optimističan

Adnan Beganović

Fudbaleri Veleža proljetni dio prvenstva otvorit će na Piroti gdje će snage odmjeriti sa domaćim Travnikom, a veznjak mostarske ekipe od čijeg raspoloženja umnogome zavisi igra Veleža, Amer Osmanagić, optimističan je pred ovaj duel.

"Spremni smo za iskušenja koja nam donosi nastavak prvenstva. U prvom dijelu sezone nadigrali smo Travnik u svim segmentima igre tako da sam uvjeren da ćemo i ovaj put biti bolji. Danas putujemo u Kakanj gdje ćemo biti u karantenu kako bi što spremnije dočekali susret na Piroti, rekao je za SportSport.ba Osmanagić te dodao:

"Mi u svaku utakmicu idemo da se nadigravamo pa će tako biti i ovaj put. Nemamo namjeru prilagođavati igru našim protivnicima, pa tako ni Travniku. Neka se Veziri prilagode našoj otvorenoj igri. Veliki broj naših navijača najavio je dolazak u Travnik i oni će nam sasvim sigurno dati krila kako bismo se u Mostar vratili sa pozitivnim rezultatom. Igrat ćemo na pobjedu i ukoliko suđenje bude korektno siguran sam da ne možemo izgubiti."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.