Rodgers: Balotelli je lijen, mora se više zalagati

Trener Liverpoola

Rodgers: Balotelli je lijen, mora se više zalagati

Mario Balotelli u susretu Evropske lige protiv Bešiktaša uspio je postići pobjednosni pogodak, ali trener Brendan Rodgers pokušao je smanjiti njegov uticaj na pobjedu. 

Menadžer tima sa Anfielda smatra da su golovi koje je postigao Balotelli ono za šta je on plaćen, te da i dalje mora nastaviti raditi jače. 

"Balotelli mora da radi jače, nego kada je došao u klub. On je pomalo lijen i morat će više da se zalaže i na treninzima i na utakmicama. U ovom timu sve se vrti oko teškog rada", zaključio je Rodgers u izjavi za britanske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.