Rodgers: Lovren će pokazati da je vrhunski igrač

Trener Liverpoola ne sumnja

Rodgers: Lovren će pokazati da je vrhunski igrač

Trener Liverpoola, Brendan Rodgers, vjeruje da će hrvatski fudbaler Dejan Lovren pokazati svoj kvalitet na Anfieldu, iako ga tokom čitave sezone kritikuju engleski novinari.

"Dejan će pokazati da je vrlo, vrlo dobar igrač. Nije lako kada promijenite sredinu, a posebno kada dođete u veliki klub. Potrebno je vrijeme za prilagodbu", rekao je trener Liverpoola.

Lovren se još uvijek nije oporavio od povrede, što je glavni razlog zbog kojeg nije konkurisao za današnji duel s Aston Villom.

"Za defanzivca je još mlad. Treba još vremena da pokaže da je izvanserijski igrač. Dobar je dečko i uvijek daje sve od sebe, bez obzira je li na terenu ili ulazi s klupe", rekao je Rodgers pa još jednom naglasio:

"Lovren će idućih mjeseci i godina pokazati da je vrhunski igrač."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti