Rodgers: Nećemo odmah biti stari, ali moramo nastaviti ovako
Foto: EPA

Menadžer Redsa nakon pobjede

Rodgers: Nećemo odmah biti stari, ali moramo nastaviti ovako

Edmir Škorić

Liverpool je, doduše uz dosta poteškoća, danas savladalo Stoke City s minimalnih 1:0 u 13. kolu engleskog Premiershipa.

Glen Johnson je u 85. minuti zabio gol za pobjedu Redsa i pritom zadobio udarac u glavu od kojeg je iskrvario.

“Pokazali smo izvanredan karakter ove sedmice. Trebalo je da pobijedimo Ludogorec u Ligi prvaka, ali u Evropi nikada nije lako. Sada smo igrali protiv dobrog tima, nismo primili gol i savladali smo ekipu koja ne prima dosta golova. Zadovoljan sam, moji igrači predstavljaju grupu sa kojom uživam dok radim”, kazao je Rodgers, čija je ekipa prekinula seriju od tri poraza.

“Samopouzdanje nam je bilo nisko, ali smo razgovarali pred Ludogorec na tu temu i željeli smo se vratiti na pobjedničke staze. Nećemo se odmah vratiti na staro, ali moramo pokazati odlučnost i hrabrost, igra će onda doći”. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.