Rodgers: Nismo ponudili novi ugovor Gerrardu

Rodgers: Nismo ponudili novi ugovor Gerrardu

Midhat Šljivak

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers odbacio je navode britanskih medija kako je klub ponudio novi ugovor kapitenu tima Stevenu Gerrardu.

Gerrardu ugovor sa Liverpoolom ističe na ljeto 2014. godine, ali je Rodgers istakao kako nemaju još namjeru da produže ugovor sa svojim 32-godišnjim kapitenom.

"Čuo sam neke navode kako smo produžili ugovor sa Stevenom, ali to nije tačno. Još uvijek ima 18 mjeseci ugovora i nema sumnje da će kad mu istekne ugovor i dalje biti u odličnoj formi. Nije postigao mnogo golova u ovoj sezoni, kao što je to bio slučaj u prethodnim, ali to nije zato što je kvalitet njegove igre opao. Vjerujem da ćemo uskoro sjesti i produžiti ugovor s njim", rekao je Rodgers.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.