Rodgers: Ovo je velika pobjeda za nas
Foto: EPA

Liverpool bolji od WBA

Rodgers: Ovo je velika pobjeda za nas

Edmir Škorić

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers bio je zadovoljan nakon pobjede nad WBA (2:1).

Redsi su poslije tri utakmice bez pobjede na Anfieldu savladali WBA u sedmom kolu Premiershipa. Ovom pobjedom Liverpool je došao na šesto mjesto.

“Morali smo pokazati karakter. Igrači su sjajno reagovali, a u tome nam je dosta pomogla i publika, koja nam je dala podršku i povjerenje. Ovo nam je velika pobjeda”, rekao je Rodgers.

Liverpoolu fale neki bitni igrači, a i ostali su bez Luisa Suareza ljetos, pa je sve to ostavio traga na nekim utakmicama proteklih sedmica.

“Pokazali smo potencijal protiv Tottenhama (3:0), ali bit ćemo još bolji kad nam se vratei Sturridge i Allen. Ostali smo bez sjajnog napadača ljetos, kojem smo morali pronaći zamjenu. Bit ćemo sve bolji u budućnosti”, dodao je Rodgers.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.