Rodgers: Ovo nije šou Marija Balotellija

Menadžer Liverpoola o italijanskom napadaču

Rodgers: Ovo nije šou Marija Balotellija

Mario Balotelli potpisom za Liverpool postao je deveto ovosezonsko pojačanje kluba sa Anfielda. 

Ipak, da kontraverznom italijanskom napadaču neće biti tolerisane stvari koje mu je zemljak Mancini tolerisao u Manchester Cityju, objasnio je menadžer Redsa Brendan Rodgers u jednom od intervjua. 

"On je dobar igrač, talentovan, ali ovdje će morati raditi mnogo. Mi imamo dosta igrača top-klase, a zvijezda ovoga tima će uvijek biti sam tim. Ovo nije šou Marija Balotellija, to vam odmah kažem. On će biti samo dio tima i nikako drugačije, trenirati će i raditi baš kao i svi ostali", rekao je Rodgers-

Balotelli je tokom svog boravka u Cityju imao dosta kontraverznih poreza, kako na terenu tako i van njega. 

"Ovdje će biti druga priča. Uslovi u Liverpoolu su drugačiji, jednostavno mora se znati ponašati na određeni način", objasnio je menadžer Redsa na kraju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.