Rodgers: Razočarani smo sa rezultatom
Foto: epa.eu

Nakon poraza od Reala

Rodgers: Razočarani smo sa rezultatom

Liverpool je u okviru 4. kola Lige prvaka sa minimalnih 1:0 poražen na gostovanju kod aktuelnog prvaka Evrope Real Madrida.

Redsi su bili mnogo bolji u odnosu na duel dva tima iz prethodnog kola kada su ih Kraljevi savladali sa "pola snage".

Menadžer kluba sa Anfielda Brendan Rodgers večeras je odmarao veliku većinu svojih startera obzirom da narednog vikenda njegove fudbalere očekuje veliki duel protiv Chelseaja.

"Veoma sa ponosan na svoj tim nakon večerašnje utakmice. Navijači su nam pružili odličnu podršku. Znao sam šta radim kada sam se odlučio da ovi igrači igraju večeras, i moram priznati da smo razočarani sa rezultatom, ali je nastup bio veoma dobar. Pokazali smo veliku želju i htijenje u večerašnjem meču", rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.