Rodgers: Suarez je igrač kojeg ne želimo izgubiti

Nakon što su Građani pokazali interes

Rodgers: Suarez je igrač kojeg ne želimo izgubiti

A. Haznadarević

U engleskim medijima je odjeknula priča o eventualnom prelasku napadača Liverpoola Luisa Suareza u Manchester City, međutim vrlo brzo je stigao demant iz tabora Redsa, kojima ne pada na pamet da prodaju svoju glavnu uzdanicu u vrhu napada.

"Ako izgubimo Suareza, onda nećemo imati nijednog napadača, tako da mislim da ne želim izgubiti nikoga. On je sigurno igrač kojeg ne želimo izgubiti. S njim je sjajno raditi, a mi želimo pojačati našu momčad, a ne prodavati igrače. Posebno ne igrače svjetske klase", istakao je trener Brendan Rodgers, i nastavio: 

 

"Mi ćemo samo nastaviti raditi i koncentrisati se na ono što pokušavamo napraviti. Luis je već ljetos pokazao svoju odanost klubu. Potpisao je novi ugovor i mislim da možete vidjeti da on uživa ovdje. Postiže golove i dobro radi, tako da neće biti nikakve utrke za njegov potpis. On ostaje ovdje", zaključio je Liverpoolov menadžer.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.