Rodgers: Suarez je vrhunski profesionalac

Rodgers: Suarez je vrhunski profesionalac

Midhat Šljivak

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers pozvao je navijače da uživaju u talentu Luisa Suareza dok Urugvajac još uvijek igra u Engleskoj.

Suarez je oštro kritikovan nakon što je igrao rukom tokom postizanja pogotka u FA Kupu protiv Mansfielda, ali Rodgers smatra da navijači trebaju cijeniti Suarezov talenat i odansot.

"On je vrhunski profesionalac. Mislim da u ovoj zemlji ljudi moraju uživati dok je ovdje jer je nevjerovatan fudbaler. Također, on je i dobar čovjek. On je neko ko uistinu želi raditi", rekao je Rodgers za Sky Sports.

Suarez je postigao 19 golova u 28 utakmica za Liverpool ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.