Rodgers: Zaslužili smo bod, bio je jasan penal

Nakon poraza od Chelseaja

Rodgers: Zaslužili smo bod, bio je jasan penal

Fudbaleri Liverpoola poraženi su po peti put u ovoj sezoni Premiershipa, a pobjedu na Anfieldu u derbiju 11. kola slavio je Chelsea sa 2:1. 

U finišu utakmice sudije nisu vidjele igranje rukom Garryja Cahilla nakon šuta Stevena Gerrarda.

"Mnogo smo se trudili tokom utakmice ali su nam bile potrebne očigledne odluke, bio je jasan, jasan penal. Razočaran sam jer su igrači dali sve od sebe. Zaslužili smo bar bod sigurno", rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Redsi su doživjeli drugi uzastopni poraz, bez pobjede su tri kola, a za današnjim rivalom koji je lider, sada zaostaju čak 15 bodova. 

"Moramo nastaviti da radimo naporno i nadamo se povratku povrijeđenih igrača. Ne postoji magična formula, ali imam briljantnu grupu igrača. Bićemo spremni i naoštreni nakon reprezentativne pauze", istakao je menadžer Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.