Rodrigo Carvalho Santos i službeno u Veležu

Brazilac u Veležu

Rodrigo Carvalho Santos i službeno u Veležu

FK Velež, na čelu sa trenerom Ibrom Rahimićem, nema namjeru da proljetni dio sezone provede u grčevitoj borbi za opstanak.

Cilj mostarskog kluba je da što prije uđe u sigurnu zonu i izbori opstanak u Prvoj ligi FBiH, a u namjeri da se ostvari zacrtano kao pojačanje je doveden brazilski internacionalac Rodrigo Carvalho Santos. 

Nakon što je završena papirologija i registracija, Rodrigo Carvalho Santos je i službeno postao novi igrač Veleža, a svojim dolaskom će pojačati dodatno konkurenciju u veznom redu.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je rođen u Salvadoru i u karijeri je prethodno igrao za Atletico Aracatuba. On je ujedno prvi Brazilac u dresu Veleža. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi