Rodrigo iz Veleža prelazi u Igman

Pojačanje u Konjicu

Rodrigo iz Veleža prelazi u Igman · Saznajemo

Vezni fudbaler iz Brazila Rodrigo Carvalho Santos trebao bi u toku dana ili najkasnije sutra promijeniti klub.

Nakon što je drugi dio prošle sezone proveo kao član Veleža, Rodrigo će od naredne sezone igrati za ekipu Igmana iz Konjica također u Prvoj ligi Federacije BiH.

Trener Igmana Nedim Jusufbegović rekao je da je Rodrigo trenirao sa njegovim klubom te da se potpis ugovora očekuje danas ili sutra ujutru. Osim toga Jusufbegović kaže da očekuje još dva pojačanja do kraja sedmice.

Pored Rodriga, sa klubom iz Konjica se trenutno povezuje i Rodrigov saigrač, također Brazilac Brandao. Ipak, za sada o njegovom eventualnom transferu nema potvrda.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije