Rokvić: Meč protiv Borca je nešto više od fudbala

Fudbaler Rudara pred Krajiški derbi

Rokvić: Meč protiv Borca je nešto više od fudbala

D. Vejo

Peto kolo play-off faze Prve lige Republike Srpske donijeće pravu fudbalsku poslasticu, a gdje će se u Banjaluci sastati domaći Borac i Rudar iz Prijedora.

Velikan iz Platonove u slučaju trijumfa na ovom susretu, osigurao bi i matematički šampionsku titulu, dok tim iz grada na Sani sa Podrinjem vodi bitku za drugo mjesto u prvenstvu. 

Povratnik u redove Prijedorčana nakon povrede Rastko Rokvić ističe da su njegovi saigrači i on ostali dužni vjernim navijačima još iz prošlog duela kojeg su crveno-plavi dobili rezultatom 2:0, te dodao da će sutra dati i posljednji atom snage kako bi ostvarili pozitivan ishod.

"Krajiški derbi sam po sebi nosi više od fudbala. Na takvim utakmicama, konstantno je prisutan motiv više. Međutim, mislim kako smo ostali dužni našim navijačima još iz prvog susreta. Želimo da uz jednu kvalitetnu igru stignemo do rezultata povoljnog po nas", poručio je Rokvić.

Utakmica između Borca i Rudara igra se sutra od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Do kraja prvenstva Republike Srpske ostalo je još šest kola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi