Rolfes: Spremni smo za duel sa Barcom

Apotekari dočekuju Katalonce

Rolfes: Spremni smo za duel sa Barcom

Midhat Šljivak

Kapiten Bayer Leverkusena Simon Rolfes izjavio je da je njegov tim spreman za okršaj sa Barcelonom u osmini finala Lige prvaka.

"Zaista se radujemo utakmici, i ako bi bilo bolje da sa Barcelonom igramo u kasnijoj fazi Lige prvaka. Za nas je veliki uspjeh što smo prošli tako tešku grupu, i sada kao nagrada nam dolazi to što igramo sa Barcelonom, ne zbog toga što su uspješni proteklih godina, nego zbog načina fudbala kojeg Barcelona igra. Sutra je utakmica sezone, i nadamo se najboljem", rekao je Rolfes.

Oba tima žele pobjedu u ovom susretu, i na taj način popraviti raspoloženje u timu nakon poraza u prvenstvima. Osasuna je savladala Barcelonu sa 3:2 u subotu, dok je Bayer poražen od Borussije Dortmund sa 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.