Roma bez Cicinha šest mjeseci
Cicinho povrijedio ligamente koljene

Italija

Roma bez Cicinha šest mjeseci

A. Beganović
Teme:

Talijanski fudbalski klub Roma u nastavku sezone biće lišen usluga brazilskog internacionalca, Cicero Joao de Cezara, poznatijeg kao Cicinha. 

Cicinho se povrijedio na treningu, a pretrage su pokazale da je došlo do puknuća ligamenata koljena, te da će morati na operaciji.

Prema prvim prognozama, brazilski fudbaler odsustvovat će sa terena u narednih šest mjeseci. Ova povreda došla je u nezgodan trenutak za "vučicu", jer im slijedi revanš sa Arsenalom u osmini finala Lige prvaka, te nastavak borbe u prvenstvu za mjesto koje garantuje nastup i slijedeće sezone u najeminentnijem klupskom fudbalskom takmičenju.

Cicinho je u ovoj sezoni standardni prvotimac Rome. Odigrao je 22 utakmice u Seriji A.

 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.