Roma dovodi konkurenciju za Edina Džeku?

Luis Muriel na meti Vučice

Roma dovodi konkurenciju za Edina Džeku?

Endin Čaušević

Čelnici Rome nedavno su izjavili da nemaju namjeru da dovode nova pojačanja u januarskom prelaznom roku, ali čini se da su se predomislili.

Italijanski mediji prenijeli su danas da se na meti rimske ekipe nalazi napadač Sampdorije, Luis Muriel, te da čelnici ove ekipe pokušavaju svim silama dovesti kolumbijskog napadača. Navodno, Roma želi da pojača konkurenciju u ekipi kako bi dodatno motivisala Edina Džeku.

Corrierre dello Sport objavio je da je Romin prvi izvor i dalje Gregorie Defrel, ali da je teško očekivati da će igrač Sassuola doći na Olimpico. Roma je već kontaktirača Sampdoriju, te je poručila da je spremna platiti oko 28 miliona eura za Muriela.

Ovaj napadač nalazi se i na meti Napolija i Fiorentine, ali izvori bliski njemu prenose da mu je želja da pređe u Romu. Kako navode mediji u Italiji čelnici Rome sutra će otputovati u Genovu kako bi pokušali dogovoriti transfer Kolumbijca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi