Roma Jedvaja ne može registrovati prije decembra

Zbog Tinove starosti

Roma Jedvaja ne može registrovati prije decembra

Tin Jedvaj nije konkurisao za susret prvog kola Serie A, koji je njegov klub rezultatom 2:0 riješio u svoju korist na gostovanju kod Livorna, ali ne iz razloga što ga novi trener Rudi Garcia nema u planovima, već zbog njegove starosti.

Francuski stručnjak se ovog ljeta više puta iznimno pohvalno izrazio o Jedvaju, ali je problem što Jedvaj još nije registrovan kako bi mogao igrati za Romu i to zbog toga što je maloljetan.

Roma će na Jedvaja sve su prilike sačekati do decembra jer mladi reprezentativac Hrvatske 28. novembra stiče punoljetstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.